1/9

milan

private apartment | m01

located in an important palace from the early 1900, the apartment has been completely renovated preserving the original layout with the objective of maintaining its identity even throughout the original material renovation. a long research brought to the identification of the new materials that are then been used to the point of reaching a perfect harmonic balance between the historical charm and the needs of nowadays. natural stone, boiserie, wooden floors have been used delicately to not ruin the first materials. the apartment's peculiarity is certainly the beautiful veranda of the angle balcony, realised before 1936, that to be renovated it has been subjected to an internal operation, aiming at its complete integration into the living room without changing its original appearance.

ph: monica spezia

< 2018